Bespoke Tailoring

Met een lange geschiedenis en traditie in tailoring weet Amir Etemadi als geen ander  hoe een pak moeten voelen en zitten. Ettemadis pakken zijn gebouwd met behulp van traditionele en fijne hand en maatwerk technieken. Deze technieken zijn nodig voor een pak die past bij onze klanten. Alleen de mooiste en meest soepel lichtgewicht paardenhaar tussenvoeringen worden gebruik als canvas voor onze pakken . Dit zorgt ervoor dat de lichaamsbouw van de drager wordt gladgestreken en gevormd op het beste manier het kan.

Een pak heeft een paar punten die cruciaal zijn voor een elegante en vloeiende vorm. Het begint bij schouders en borst. Die krijgen de beste aandacht. Het is  dus het interieur werking van deze gebieden die cruciaal zijn. Dat maakt of pak comfortabel aanvoelt als een tweede huid en uw beste vorm laat zien.  Door te werken met de klant en met behulp van onze beste hand- en bouwtechnieken komt  Amir Etemadi altijd tot de ideale visie van de cliënt en het creëren van het beste pak, jasje of pantalon.

Het is waar  " God is in the details ". Daarom bieden wij mogelijkheden om het pak te personaliseren. Deze opties omvatten een breed scala aan knopen , voeringen , soorten revers , monogrammen , manchetten , zakken types , met de hand gestikte knoopsgaten en nog veel meer.

Voor nadere informatie over Bespoke Tailoring  of een afspraak kunt u Amir Etemadi bellen op 070 2156205 of contacten via ons  contactformulier