Bespoke Shirts

 

Met meer dan 60 jaar traditie in Bespoke shirt making biedt Ettemadis het ultieme voor een persoonlijk maatshirt.

Ettemadis maakt de mooiste en zeer hoogwaardige shirts en blouses van de mooiste Zwitserse en Italiaanse stoffen. Welke ook speciaal voor Ettemadis worden geweven. 100% katoen zoals Sea Island Cotton, Twill Poplin, Voile en Oxford in uni, strepen en ruiten. Tevens biedt Ettemadis elk seizoen een selectie gelimiteerde cut length pieces aan waarvan er maar één bespoke shirt van kan worden gemaakt. Een extra service voor een bijzonder shirt.

Na het opmeten wordt een patroon getekend en gesneden voor een fitting. Tijdens de fitting worden verdere imperfecties van het lichaam verwerkt in het patroon. Na deze fitting en het te hebben besproken van de persoonlijke voorkeuren, wordt het unieke patroon klaargemaakt en wordt de shirt gesneden. Dit uniek patroon - precies gemaakt op basis van de lichaamsverhoudingen voor elk individu - vormt de basis bij Ettemadis Bespoke shirt.

De shirts worden vervaardigd in eigen atelier. Het Ettemadis Atelier is gevestigd in ons winkelpand aan het Noordeinde in Den Haag. Een team van zeer ervaren shirt makers, onder leiding van meester shirt maker Amir Etemadi, maakt alle shirts in het eigen Atelier. Ettemadis kan met recht zeggen dat zij als enige shirt maker in Nederland niet alleen alles zelf ontwerpt, opmeet en knipt, maar ook vervaardigt. Ook de kwaliteitscontroles gedurende de productie en bij aflevering worden door Ettemadi verzorgd. Volledig Made in The Hague.

De levertijd van een Bespoke shirt is gemiddeld vier weken. Op verzoek en voor speciale gelegenheden,  is een levertijd van één week  mogelijk. Dit dient wel te worden besproken met de cutter tijdens het opmeten. U bent welkom aan het Noordeinde 88, maar u kunt ook bellen (070 2156205) voor een afspraak of ons bereiken via ons  contactformulier