Blouse op maat

Klik hier voor een blouse op maat

Wilt u een comfortabele blouse die perfect zit en er ook nog eens aan uw wensen voldoet? Ettemadis ontwerpt al jaren dames blouses op maat. We richten ons op dames die een verfijnde smaak hebben en meer eisen stellen aan een blouse. Ettemadis is de eerste shirtmaker in Nederland die zichzelf een bespoke tailor mag noemen. Bespoke houdt in dat een bepaald kledingstuk wordt besproken met de klant. In veel gevallen refereert bespoke naar het vervaardigen van heren overhemden of shirts. Niets is minder waar, bespoke geldt ook voor dames blouses.  Ettemadis is een ambachtelijke shirtmaker wat zich richt op het maken van exclusieve blouses op maat van hoogwaardige kwaliteit.

 

Wat is een blouse op maat?

Wat onder een blouse op maat wordt verstaan verschilt nog wel eens. Ettemadis heeft een duidelijke definitie van een blouse op maat. Volgens ons voldoet een blouse op maat honderd procent aan de wensen van de klant. In theorie kan dit betekenen dat een blouse getailleerd is, maar ook iets wijder als dat is wat de klant wil. 

 

Waarom een blouse op maat?

Waarom zou u een blouse op maat laten maken? Er zijn meerdere goede redenen te bedenken waarom een blouse op maat wenselijk zou zijn. Misschien bent u wel zat van het eindeloos moeten zoeken naar stijlvolle blouse met een goede pasvorm. Dan denkt u eindelijk een mooie blouse gevonden te hebben en dan blijkt de juiste maat die op voorraad te zijn. Wellicht heeft u een uitgesproken mening over hoe een blouse eruit moet zien en kan u deze niet vinden. Een blouse op maat geeft dan uitkomst. U kunt bij Ettemadis grotendeels zelf bepalen hoe uw blouse op maat eruit komt te zien, welke stof gebruikt wordt en welk kleur het heeft. Daar komt bij dat een blouse op maat gemiddeld gezien veel langer mee gaan dan confectie blouses. Zo verdient u uw investering geheel terug.