Design overhemden

Klik hier voor design overhemden

Het woord “design” wordt in de mode industrie veelvoudig gebruikt, maar wat betekent het de term design nou eigenlijk?  De letterlijke betekenis is vrij duidelijk en letterlijk vertaald betekent het ontwerp. In dit geval zou een overhemd design zijn als het ontworpen is, maar in beginsel is alles een keer ontworpen. De betekenis van het woord design moet je dus in een bepaalde context zien. In de mode industrie refereert het woord design vaak naar bekende ontwerpers die overhemden of andere kledingstukken maken met een beperkte oplagen, zodat het exclusief blijft. Concluderend kun je zeggen dat er geen eenduidige betekenis is voor design overhemden. Wij designen en vervaardigen al onze overhemden zelf, maar noemen onszelf liever shirtmakers.

 

Waarom een design overhemden van Ettemadis?

Wellicht vraagt u zich af op welke manier Ettemadis zich onderscheidt van andere shirtmakers en wat onze design overhemden kenmerkt? De overhemden van Ettemadis hebben geheel eigen design. Onze overhemden hebben traditionele en moderne invloeden, waardoor onze design overhemden stijlvol en modern zijn. Ten tweede verstaat Ettemadis haar klanten. Een groot deel van het succes van Ettemadis valt te verklaren door het feit dat wij begrijpen wat onze klanten willen. Zeker met mode kan dit soms vrij abstract zijn en is een goede interpretatie van de klant zijn of haar wensen essentieel. Ten derde wordt een goed design overhemd natuurlijk gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en vakkundig afwerken van details. Onze design overhemden worden o.a. gemaakt van Egyptisch en Sea-Island katoen, wat toonaangevend is in de mode industrie. Daarbij worden de design overhemden in ons atelier vervaardigd en deskundig afgewerkt. Uiteindelijk heeft u een geheel uniek design overhemd van de beste kwaliteit.

 

Een design overhemd op afspraak

Graag zouden wij de daad bij het woord voegen. Komt u eens bij ons langs aan het Noordeinde in Den Haag. Onder het genot van een kopje koffie leren we u graag een beetje beter kennen. Daarbij kunt direct zien waarom een design overhemden van Ettemadis van absolute kwaliteit zijn.