Overhemd op maat

Laat een overhemd op maat maken

Wilt u een mooi en passend overhemd op maat kopen? Ettemadis is al jarenlang gespecialiseerd in het maken van overhemden op maat. De kennis die Ettemadis bezit is ontstaan uit drie generaties kleermakers en van vader op zoon overgedragen. De overhemden op maat van Ettemadis hebben traditionele invloeden van vader en moderne invloeden van zoon en creëren zodoende een geheel  eigen karakter. Gecombineerd met de beste stoffen katoen en zorgvuldig naaiwerk, heeft u een stijlvol en kwalitatief hoogwaardig overhemd op maat in huis.

 

Een overhemd op maat van Ettemadis

Hoe gaat dat in zijn werk vraagt u zich wellicht af? Een overhemd op maat begin met een bezoek aan onze winkel aan het Noordeinde in Den Haag. Dit kan op afspraak of u komt langs tijdens openingsuren. Na het opmeten van uw maten (boord, taille, borst omvang, armlengte en schouderbreedte)  wordt er een patroon getekend. Dit patroon wordt vertaald naar een fitting die wij met u doornemen. Daarbij kunt u nog persoonlijke voorkeuren meegeven over de boord, manchet en stofkeuze. Uiteindelijke wordt uw overhemd op maat, gesneden en in vervaardigd in ons atelier. Zodoende ontvangt u een overhemd wat geheel aan uw wensen voldoet en dat is precies wat Ettemadis verstaat onder een overhemd op maat.

 

Waarom een overhemd op maat?

Misschien vraagt u zich af waarom u een overhemd op maat zou moeten kopen. Een overhemd op maat is immers duurder dan een made-to-measure overhemd. Het klopt dat een overhemd op maat gemiddeld gezien duurder is. Dat is ook niet zo raar, aangezien er veel meer arbeidsuren in gaat. Echter, het levert ook daadwerkelijk een mooier overhemd op, wat ten eerste langer mee gaat en ten tweede perfect om uw lichaam zit. In bepaalde situaties zou een overhemd op maat wellicht wenselijk zijn. Bijvoorbeeld op uw werk, wanneer er een kledingvoorschrift is. Een bruiloft zou ook een gelegenheid kunnen zijn om een overhemd op maat te bestellen. Zo zijn er nog tal van situaties te bedenken. Wij zijn ervan overtuigd dat prijs-kwaliteit verhouding van onze overhemden op maat uitstekend is.