Careers

We zijn op zoek naar collega’s met stijl en charisma. Collega’s die willen bijdragen aan het succes van Ettemadis. Terwijl je leert opmeten en adviseren van een zeer gevarieerd en exclusief aanbod van maatkleding, draag je er zorg voor dat onze klanten hun winkelervaring bij Ettemadis als persoonlijk, warm en professioneel ervaren. Kun jij je vinden in deze waarden en de uitstraling van Ettemadis dan nodigen wij je uit om te solliciteren op één van de onderstaande vacatures.

VACATURE
PERSONAL TAILOR / STYLIST

AANTAL DAGEN IN OVERLEG

Word jij blij van het werken en adviseren van exclusieve maatkleding; waarbij je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van tailoring, styling en verkoop? Beschik je daarnaast over doorzettingsvermogen en het benodigde enthousiasme? Dan is een personal tailor/stylist functie op top niveau in onze winkel iets voor jou.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als personal tailor & stylist kom je te werken met merken alle exclusieve maatkleding artikelen die wij aan onze klanten adviseren. Je streeft ernaar klanten de beste winkelervaring te bieden door het geven van persoonlijke service en het beste advies op het gebied van mode.

In deze rol leer je nieuwe connecties te leggen en te onderhouden en
daarnaast zorg je voor een optimale presentatie van de winkel.

PROFIEL

– Je hebt een passie voor mode;
– Je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van tailoring, styling en verkoop;
– Je volgt bij voorkeur een relevante opleiding óf hebt ervaring in de modebranche;
– Je hebt aandacht voor persoonlijke service.

Deze vacature is beschikbaar voor onze vestiging in Den Haag. Het is mogelijk zowel parttime als fulltime voor ons te werken.

Bij ons kun je vanuit de functie van personal tailor / stylist doorgroeien tot Store Manager.

Beschik jij over bovengenoemde kwaliteiten en weet je de verkoop tot een succes te maken? Dan zijn wij nieuwsgierig hoe je dit aanpakt.

Solliciteer nu