• Het vak van kleermaker gaat voor ons verder dan alleen een pak of een shirt. Het is een toewijding waarbij wij ons committeren aan een hoge standaard kwaliteit en vakmanschap. Al drie generaties hebben wij ervaring en kennis opgedaan aan onze snijtafels van patronen en stoffen voor het ontwerpen van perfect gemaakte kleding voor mannen over de hele wereld. Wij helpen mannen beter te kleden. Dit is onze passie en motivatie.

  • Wij geven de voorkeur om verder te gaan dan de algemene gebruikelijke stereotypes. Gepassioneerd, vooruitstrevend, stijl is voor ons belangrijk. Dynamisch, klassiek, hedendaags en altijd aan verandering onderhevig. Wij zijn altijd opzoek naar persoonlijke stijl. Wij geloven dat kleding een natuurlijke presentatie is van iemands persoonlijkheid en daarom uniek is.

  • Ons avontuur begint in 1952 in Teheran, hoofdstad van het toenmalig Perzie. Als familie gepassioneerd en toegewijd aan hoogwaardig kleermakerschap. De eerste generatie opent de eerste Ettemadis atelier en daarmee is de Bespoke kleermakers bedrijf een feit. Tot op de dag van vandaag blijft de doestelling ongewijzigd. De toewijding aan kwaliteit en traditioneel vakmanschap. Door het inzetten van kennis en ervaring die is opgedaan over de drie generaties, bied Amir Etemadi, de derde generatie van de familie, deze passie en vakmanschap aan 's werelds meest veeleisende mannen.

    Over Amir