TROUWPAK BROCHURE

Of het nu jouw grote dag is of die van iemand anders, de vraag blijft … Wat ga je dragen?

We sturen je graag onze nieuwe trouwpak brochure ter inspiratie. De oplages zijn gelimiteerd! Vraag het hier gratis aan!

De grote dag

Van harte gefeliciteerd met de grote dag wat er aan zit te komen! Wij weten dat u ontzettend uitkijkt naar deze dag en dat u er op u best uit wilt zien. Wij adviseren en helpen u hier graag bij. Of het nou een perfecte  tweedelig/driedelig pak is of een smoking. Elk jaar knippen en maken wij veel maatpakken voor de bruidegom en zijn naasten. Gemaakt van de fijnste en nieuwste Italiaanse stoffen en afgewerkt met details waarvan er geen twijfel is dat u de best geklede aanstaande echtgenoot zal zijn.

Maak een afspraak

Het Pak

Wij zorgen dat u er op u best uit ziet op de grote dag. Wij geven graag en met veel plezier advies over de stijl en de kleur(en) van uw trouwpak. Dat doen wij al drie generaties. Telkens met een eigen twist en tijdgeest. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en wat u wilt uitstralen op deze onvergetelijke dag. De mogelijkheden in het ontwerp, de keuze in stoffen en kleuren van uw pak zijn onbegrensd. Niet onbelangrijk is de fit van uw pak. Laat u dat maar aan ons over. Wij zorgen dat het een pak wordt die perfect zit en comfortabel aanvoelt.

Hieronder ziet u meer foto’s van pakken welke wij hebben gemaakt. Om u een idee te geven wat wij kunnen maken en wat onze stijl is. Op onze Instragram en Facebook account staan meer foto’s van ons dagelijks werk.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking en meer uitleg over ons werk.

Maak een afspraak

Klanten die u voorgingen

Openingstijden

Van dinsdag t/m zondag bent u van harte welkom. Dat kan met vrienden en familie. Wij werken op afspraak, zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn en u alle aandacht kunnen geven. Neem contact met ons op voor een datum en tijdstip.

Prijzen

  • De prijs van onze maatpakken beginnen bij € 960,-
  • De prijs van onze maat shirts beginnen bij € 200,-

Maak een afspraak

Ettemadis Den Haag
Noordeinde 88
2514 GM Den Haag

 

T: +31(0)70 2156205

E-mail: Info@ettemadis.com