Maatpakken van Ettemadis: Bespoke tailoring in Den Haag

Hedendaagse stijlvolle maatpakken en shirts voor heren met een perfecte pasvorm. Handgemaakt van de beste kwaliteit stoffen met karakteristieke designs en details. Overweegt u een maatpak te laten maken? Ontdek de mogelijkheden van Ettemadis.

Een pak op maat laten maken

In het samenstellen van een pak bent u bij ons onbegrensd. U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie van hoogwaardig gewoven katoen en wol uit Italië zoals Egyptisch katoen en Merino wool.

Deze stoffen gaan vele malen langer mee dan standaard confectie en dat voelt u. Wij adviseren u over de laatste stijltrends en ontwikkelingen om het pak te maken dat echt bij u past en gebruikt kan worden voor meer dan één gelegenheid. Kies voor een zakelijk double breasted jasje, een bijzonder unconstructed colbert of een comfortabel half gevoerd twee knoops jasje.

In overleg bepalen we de gewenste pasvorm, design en details die het geheel af maken om een uniek maatpak te creëren waar u jarenlang plezier van heeft.

Bespoke tailoring: het perfecte maatpak samengesteld

Er is een groot verschil tussen een pak op maat laten maken, ook wel genoemd made-to- measure, en ‘bespoke tailoring’. Een op maat gemaakt pak wordt vervaardigd uit standaard onderdelen en patronen die worden aangepast.

Een ‘bespoke’ maatpak wordt volledig op maat gemaakt op basis van de wensen van de klant. Het woord bespoke komt van de Engelse ‘to bespeak’ wat het bespreken van iets betekend. Bespoke tailoring betekent dat op basis van een goed gesprek alle keuzes en details worden besproken om het beste pak te maken.

Het aanmeten gebeurd zorgvuldig om de exacte lichaamsmaten te vertalen naar handgesneden patronen die de perfecte fit maken. De eerste kennismaking en opmeting gebeurd op afspraak in het atelier, op kantoor of bij u thuis. In een persoonlijk gesprek nemen we al uw wensen door en vertalen die naar een uniek maatkostuum.

Tijdens het knippen besluiten wij indien nodig om een tweede fitting in te lassen voor het deels voltooide pak om de perfecte pasvorm te garanderen. Zodra het pak af is nodigen wij u uit voor de laatste fitting waarbij opnieuw de mogelijkheid bestaat om de laatste wijzigingen te maken voor het perfecte resultaat.

Waarom een maatpak laten maken door Ettemadis?

Amir Etemadi is de jongste meester tailor uit een familie van drie generaties kleermakers met een eigen visie op hedendaagse stijl en design. In het eigen atelier op het Noordeinde in Den Haag maakt Ettemadis unieke maatkleding voor de moderne stijlvolle man met een bijzondere toewijding aan kwaliteit, detail en traditioneel vakmanschap.

Uw maten en patronen worden niet opgestuurd naar een atelier in het buitenland om te fabriceren, maar worden hier in Den Haag met de hand vervaardigt waar wij u ook graag een kijkje geven in het atelier om te zien hoe uw pak tot stand komt.

Uw patronen worden zorgvuldig bewaard zodat u in de toekomst nog gemakkelijker een perfect passend pak laat maken.

Bij Ettemadis koopt u een maatpak waar u zich prettig in voelt en jaren lang plezier van heeft. Standaard leveren wij binnen vijf weken, maar op verzoek kunnen wij ook binnen een week een compleet pak op maat maken.

Benieuwd geworden? Maak een afspraak met Amir voor een vrijblijvende kennismaking.