• Amir Etemadi is het huidige gezicht, ontwerper en meester tailor van Ettemadis. Ondanks zijn universitaire juridische graad heeft hij gekozen voor zijn passie en het vak van Bespoke Tailoring en design. Dat kon ook eigenlijk niet anders na een jarenlange training on the job in het tailoringvak onder leiding en inspiratie van zijn vader, ontwerper en meester kleermaker.

    Amir heeft een passie voor stijl en wordt met recht betiteld als: connoisseur of quality and perfection. Op een leeftijd van 25 jaar heeft zijn natuurlijke talent en smaak voor mooie dingen hem geïnspireerd om zijn stage plaats op te geven en zijn droom te volgen. Inmiddels met groot succes. Amir ontwerpt, snijdt en maakt samen met een team van ervaren kleermakers, onder zijn leiding, de mooiste pakken, shirts en andere kleding stukken voor een brede internationale klantenkring.

    Daarnaast is Amir een persoonlijke adviseur voor zijn vaste klanten en adviseert, ontwerpt en maakt hij elegante, passende en tijdloze kledingstukken. Zijn adviezen gaan over een das die beter past bij een outfit, tot aan het adviseren van een gehele garderobes en personal styling.

    Meer van ons werk