• Maatpakken

  Onze pasvormen, lijnen en ontwerpen veranderen constant. Amir Etemadi, wordt geïnspireerd door het dagelijks leven om het vak van tailor opnieuw uit te vinden en opzoek te gaan naar de perfecte pasvorm. Ofwel, het perfecte maatpak voor elke man. Onze pakken zijn licht van gewicht, sportief, elegant, luxueus en worden alleen van de beste materialen gemaakt. Wij snijden en maken onze pakken dusdanig zodat u zich er bijna niet van bewust bent dat u een pak draagt.

 • Maatshirts

  Onze op maat gemaakte shirts zijn het boegbeeld voor Ettemadis en vormen het aanvullend beeld voor onze pakken. Shirts geven het pak meer karakter en definitie. Onze shirts worden geknipt en handgemaakt in onze  eigen atelier op het Noordeinde. Vervaardigd van de mooiste Egyptisch katoenen stoffen en parelmoer knopen , bieden wij een onuitputtende keuze uit boorden, manchetten en afwerkingen. Lees hier meer over onze maatshirts.

 • Instagram

  Onze op maat gemaakte shirts zijn het boegbeeld voor Ettemadis en vormen het aanvullend beeld voor onze pakken. Shirts geven het pak meer karakter en definitie. Onze shirts worden geknipt en handgemaakt in onze  eigen atelier op het Noordeinde. Vervaardigd van de mooiste Egyptisch katoenen stoffen en parelmoer knopen , bieden wij een onuitputtende keuze uit boorden, manchetten en afwerkingen.

 • Service

  Ettemadis maakt het u graag gemakkelijk. Naast de mogelijkheid tot een afspraak bij ons op het mooie Noordeinde, kunnen we uiteraard ook op locatie langs komen. Dit kan thuis of op kantoor, om het u makkelijk te maken. Kortom, op het moment dat voor u het beste uitkomt.

  Maak een afspraak