The Relaxed Style Guide

Gepost op 28 april 2020 door Amir Ettemadi

Het weer is aangenaam en de temperaturen lopen op.

Daarentegen zal jij waarschijnlijk jouw woning nu minimaal verlaten. Het is nu zaak om zowel persoonlijk als zakelijk gemotiveerd te blijven.

Het dragen van een pak of jasje is niet een must om de mentale routine te behouden. De basis van een sterke garderobe begint namelijk altijd bij tijdloze klassiekers, welke elkaar kunnen aanvullen en jij er jaren van kan genieten.

Op dit moment draag ik graag mijn zomer (polo)shirts met katoenen broeken en bermuda’s. Dit afgemaakt met loafers in suède of witte sneakers 

Stofadvies

Ik adviseer om voor de lichtere kwaliteitsstoffen te gaan. Combinaties van katoen met linnen of katoen met zijde zijn ideaal voor deze tijd van het jaar. Deze materialen zijn koel en zeer ademend. Ze ogen tevens bijzonder stijlvol en casual. Mijn keuze voor suède komt omdat het materiaal relaxter overkomt dan leer.

Scroll verder voor inspiratiefoto’s. 

Auteur
Amir Ettemadi
Amir Ettemadi van Ettemadis Amir Etemadi is het huidige gezicht, ontwerper en meester tailor van Ettemadis. Ondanks zijn universitaire juridische graad heeft hij gekozen voor zijn passie en het vak van Bespoke Tailoring en design. Dat kon ook eigenlijk niet anders na een jarenlange training on the job in het tailoringvak onder leiding en inspiratie van zijn vader, ontwerper en meester kleermaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Vragen? Whatsapp Amir!