Trouwen in 2024: Beige! - Ettemadis blog 19 Feb 2024
the form is being sent

Trouwen in 2024: Beige!

Dit jaar zien we veel aandacht voor het beige trouwpak.

De kleur past perfect bij het zachte zonlicht en de heldere kleuren van de natuur in de zomer. Het geeft een frisse en ontspannen uitstraling die naadloos aansluit bij de vreugdevolle sfeer van een bruiloft in de zomer. 

omschrijving foto

Een beige trouwpak is ook bijzonder veelzijdig. Het kan worden gecombineerd met verschillende kleuren en accessoires, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je look aan te passen aan de stijl van de bruiloft en je persoonlijke voorkeuren. Of je nu kiest voor een klassieke, formele uitstraling met een wit overhemd en een elegante das, of een meer casual en moderne look met een lichtblauw overhemd en een opvallende pochet, een beige trouwpak biedt talloze stylingopties.

Bovendien is beige een neutrale kleur die goed samengaat met verschillende kleuren en thema's, waardoor het gemakkelijk te integreren is in de algehele esthetiek van de bruiloft. Of het nu gaat om een strandbruiloft met zachte pasteltinten of een tuinfeest met levendige bloemen en groen, een beige trouwpak past perfect bij elke setting.

omschrijving foto

Kortom, het dragen van een beige trouwpak voor een zomerse bruiloft combineert comfort, stijl en veelzijdigheid op een manier die perfect past bij de vreugdevolle en feestelijke sfeer van zo'n speciale gelegenheid.


publicatiedatum: 19 February 2024

Ettemadis newsletteer
close close
Get exclusive access

Get the latest on exclusive offers, styling updates and invites to private events from Ettemadis