HANDMADE IN NEDERLAND

Welkom bij onze maatshirt atelier. Onze maatshirts worden door onze vaardige naaisters met de hand gemaakt in onze eigen atelier op het Noordeinde in Den Haag. Zij werken samen om voor u de shirts te vervaardigen. Wij zijn ontzettend trots dat wij kunnen zeggen dat onze maatshirts met de hand in Nederland worden vervaardigd.

50 JAAR VAKMANSCHAP

Shirts maken zit in ons hart en wij doen dit meer dan 50 jaar met passie. Van het knippen tot aan het maken van de zeer hoogwaardige maatshirts, wij overzien alle aspecten van het productieproces op het Noordeinde. Dit geeft ons de mogelijkheid om de beste kwaliteit in pasvorm te bieden voor een ieder.

INDIVIDUELE LUXE

Er zijn weinig ervaringen die zoveel voldoening geven dan het aantrekken van een fris mooi overhemd dat alleen voor jou is gemaakt. Dankzij onze nauwkeurige metingen en exclusieve stoffen is elk op maat gemaakt shirt uniek

STAP

01

OPMETEN

01. OPMETEN

Wij nemen 15 lichaamsmetingen, rekening houdend met uw houding en eventuele andere vereisten die u heeft.

STAP

02

UW SPECIFICATIES

02. UW SPECIFICATIES

In dit deel noteren wij uw wensen. U bent de ontwerper en kunt alle elementen van het maatshirt naar uw wensen aanpassen. We hebben 25 kragen- en manchetopties, verschillende monogramstijlen en verschillende kraagvoeringen. Het enige wat u nodig hebt is een beetje fantasie om uw maatshirt te maken. Of het een klassiek of een statement shirt moet zijn, geen verzoek is te groot of te klein; wij zorgen ervoor zorgen dat het eindresultaat is wat u voor ogen heeft.

STAP

03

HET SNIJDEN VAN UW PATROON EN SHIRT

03. HET SNIJDEN VAN UW PATROON EN SHIRT

Wij gebruiken uw maten om de stof met de hand te knippen in ons atelier op het Noordeinde. We maken ook een papieren patroon van u shirt voor toekomstige bestellingen.

STAP

04

UW SHIRT MAKEN

04. UW SHIRT MAKEN

De gesneden stof wordt vervolgens door onze zeer ervaren naaisters gebruikt om het shirt met de hand te naaien. Het maakproces wordt zorgvuldig doorgelopen en de specifieke verzoeken worden zorgvuldig uitgewerkt. Met behulp van traditioneel handwerk en een met de hand bestuurde naaimachine wordt het maatshirt zorgvuldig vervaardigd.

STAP

05

PASSEN

05. PASSEN

Dankzij onze expertise in meten en het maken van shirts, zorgen wij ervoor dat de pasvorm van uw shirts onberispelijk is. Wij garanderen een perfecte pasvorm.

PRIJZEN

TWO-FOLD EGYPTISCH KATOEN €200 – €250

U heeft de keuze uit meer dan 1000 stoffen gemaakt van Egyptisch katoen. De bijzondere klimaat omstandigheden vruchtbare bodems langs de rivier de Nijl (Egypte) geven te mogelijkheid om het beste katoen ter wereld te creëren.
Stoffen gemaakt van dit katoen hebben de eigenschap dat ze erg zacht zijn, met superieure ademende eigenschappen en een uiterlijk dat in de loop van de tijd niet zal veranderen.

TWO-FOLD SEA ISLAND KATOEN €275 – €325

Sea Island katoen is de ultieme keuze voor de liefhebber vanwege de ongeëvenaarde zachtheid en het tweede huid gevoel. Dit katoen wordt hoofdzakelijk gekweekt in de paradijsklimaten van Barbados, Antigua en Jamaica. Stoffen gemaakt van dit katoen hebben een zijdezacht maar toch sterk oppervlak, bieden weerstand tegen slijtage en worden na verloop van tijd zachter.

5 + 1

Bij het bestellen van 5 shirts doen wij een extra shirt erbij cadeau. Indien u voor de eerste keer bij ons shirts laat maken, maken wij eerst één shirt klaar en na goedkeuring van u en onze expert gaan wij aan de slag met de rest van de shirts. Binnen 4 weken heeft u een mooi serie van 6 perfect zittende passende maatshirts.

BEZOEK ONS

Een afspraak maken voor advies en of opmeten werk altijd fijn. Ons team zal u begeleiden door de talloze stoffen die worden aangeboden en u vervolgens adviseren over de verschillende kragen en manchetopties die beschikbaar zijn. U maten en houding worden vervolgens vastgelegd door onze patroonmaker om je persoonlijke patroon te creëren.