De Herfst Is Aangebroken - Ettemadis blog 20 Sep 2023
the form is being sent

De Herfst Is Aangebroken

De herfst is aangebroken, en met trots presenteren wij onze nieuwste maatwerk essentials.

Deze collectie is met uiterste zorg samengesteld, zodat u stralend het nieuwe seizoen kunt verwelkomen. Hier vindt u een voorproefje van wat wij te bieden hebben.

Zoals u van ons gewend bent, hebben wij ook dit seizoen het perfecte pak voor u. Altijd op maat, in diverse stoffen, kleuren en patronen. 

omschrijving foto

omschrijving foto

omschrijving foto

Voor uw vrije tijd zijn overshirts momenteel dé trend. Ze zijn perfect voor die dagen waarop het nog te warm is voor een jas, maar te fris voor alleen een shirt of trui. Bovendien zijn ze eenvoudig te combineren, voor formeel en informele themas.

omschrijving foto

omschrijving foto

Met een stijlvol jasje, komt u altijd goed voor de dag.  Bij Ettemadis weten we als geen ander hoe we u kunnen voorzien van het perfecte jasje. 

omschrijving foto

omschrijving foto

Terug van weggeweest: de bodywarmer. Een comfortabel en veelzijdig kledingstuk dat moeiteloos te combineren is. Draag hem over een trui, sweater of gewoon over een hoodie.

omschrijving foto

omschrijving foto

Kom langs om deze prachtige maatwerk essentials zelf te ervaren. Ontdek de perfecte stijl voor dit herfst seizoen en laat ons u helpen stralen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Amir Etemadi

 


publicatiedatum: 20 September 2023

Ettemadis newsletteer
close close
Get exclusive access

Get the latest on exclusive offers, styling updates and invites to private events from Ettemadis