sluit
Make appointment

We look forward to meeting you

sluit
Wedding magazine

Appointment

Google Reviews


⭐⭐⭐⭐⭐
Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam bij Ettemadis werd ik gelijk op mijn gemak gesteld. Amir geeft zeer professioneel advies, maar liet mij wel mijn eigen keuzes maken. Iets wat ik erg kan waarderen. Ik vond het best spannend om aan de hand van een paar kleine staaltjes stof mijn keuze te maken, maar Amir heeft prachtig en kwalitatief super werk geleverd! Dank daarvoor!
JOOST WIGMAN 4 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Tijdens mijn zoektocht naar mijn trouwpak kwam ik terecht bij Ettemadis op het Noordeinde in Den Haag. Ik had eerder bij verschillende tailors maatkleding laten maken, maar dat viel in het niet bij wat Amir en zijn team vervaardigen. Ik dacht bij mijzelf: “dit is dus hoe èchte ‘bespoke tailoring’ hoort te zijn.” Over het pak: De mogelijkheden voor het pak zijn eindeloos. Ik kon alles zelf kiezen: de stoffen (binnen en buiten), knopen, mouwen, kraag, noem het maar op. Gelukkig was Amir er voor het voorzien van deskundig advies. Mijn keuze viel uiteindelijk op een smoking. Na een aantal weken wachten, en enkele passsessies verder, was hij eindelijk klaar. Het resultaat: een schitterend pak, met de perfecte pasvorm en prachtige (persoonlijke) details. Exact zoals ik hem wilde. Over de service: Amir is een echte vakman die veel passie heeft voor zijn vak. Dit zie je terug tijdens het hele proces: van het uitkiezen van de stoffen, het opnemen van de maten, tot aan de details die uiteindelijk in het pak verwerkt zijn. Hij is erg vriendelijk overigens en neemt echt de tijd voor je om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Bedankt voor de top ervaring!
I H een jaar geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Ettamadis is mij heel erg goed bevallen. Mijn trouwpak was helemaal zoals gewenst. Amir kent zijn vak erg goed en ik voelde mij bij elk bezoek helemaal op mijn gemak.
Frank van der Harst 4 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Het is zeker een aanrader ! Amir weet precies waar hij over heeft . tot volgend week weer . Groet , Sam
Benoah Barbers 7 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Op aanraden van mijn broer ben ik uitgekomen bij Ettemadis in mijn keuze voor een trouwpak. In een heel prettige sfeer heb ik goed met Amir kunnen overleggen over mijn wensen en samen zijn we tot een heel mooie keuze gekomen qua stof en model voor het pak. Er is een fijne wisselwerking tussen wensen van de klant enerzijds en advies en vakmanschap van Amir anderzijds, waardoor je na goed overleg in staat bent om de beste keuze te maken voor een prachtig pak. Binnen enkele weken kreeg ik bericht dat het pak klaar was en het resultaat is super. De stof is heel mooi, maar zeker ook de pasvorm en afwerking maken het tot een prachtig trouwpak.
Justus Dokter 10 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb mijn trouwpak bij Ettemadis laten maken. Ik was bij verschillende aanbieders langsgeweest, maar koos uiteindelijk voor Ettemadis. Amir is als eigenaar deskundig, beleefd en denkt goed mee met de klant. Samen met mijn ideeën en de kennis van Amir is het een prachtig pak geworden. Ook over de kwaliteit ben ik erg te spreken. Ik zou iedereen die opzoek is naar maatwerk aanraden om een keer langs te gaan en te bespreken wat hij voor je kan betekenen.
Reuven 10 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik haal mijn pakken al ruim vijf jaar bij Ettemadis. De sublieme kwaliteit, de passie en de gastvrijheid zijn voor mij de reden dat ik hier keer op keer terugkom. Amir is een fantastische gastheer die zijn vak zeer goed begrijpt en je in alle eerlijkheid adviseert.
Amine el Morabit 10 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐☆
Prijzig, maar een zeer stijlvolle kleermaker
Henk Vaandrager 5 maanden geleden